EvRishikimi✨Dimri ~ Ali Smith Dimri stina më e ftohtë e

EvRishikimi✨Dimri ~ Ali Smith Dimri stina më e ftohtë e

5.9.2021, 9:08:49 e paradites
EvRishikimi✨Dimri ~ Ali Smith Dimri stina më e ftohtë e vitit, në hemisferën veriore nga dhjetori në shkurt dhe në hemisferën jugore nga qershori deri në gusht Dhe ne po kthehemi dhe po garojmë me fjalitë e gjata, shumë presje, (shumë kllapa), dhe çfarëdo tjetër që Ali Smith përdor si pajisje letrare. E kuptojmë Ali. Ju jeni më të zgjuar se ne. Por nuk ka asnjë ons pretencioziteti në këto faqe. Ato janë ato që janë dhe ndoshta ne i sjellim ndjenjës së papërshtatshmërisë në përvojën e leximit. Kush jam unë për të gjykuar këtë libër për arsyen e vetme që nuk e kuptova ishte sepse bëra shumë presion mbi nevojën për ta kuptuar. Hiqeni atë presion dhe keni një histori familjare të Krishtlindjeve dhe vërtet çfarë tjetër mund të dini? Dhe përsëri lexues i dashur, nuk ka thonjëza kështu që më krijoi disponimin për një lëshim të ri të caktuar këtë javë! Një gjë që më goditi me këtë libër më tërhoqi vërtet, unë u mahnita nga mënyra se si u tregua historia, me faqe të kthyera dhe koha kalonte pa e kuptuar se sa kohë kisha kaluar duke lexuar për borën, të ftohtin, Krishtlindjet dhe irisin , dhe Sophia, dhe Lux, dhe Art. Pasi lexova Vjeshtën e dija se do të më duhej të hiqja dorë nga çdo pritshmëri që do ta kuptoja romanin. Kështu bëra. Dhe për shkak të kësaj më pëlqeu, por jo aq sa Vjeshta. Pjesa e dytë më pëlqeu shumë më tepër kur Sophia është më pak e spikatur si personazh. Sophia është një plakë e vrazhdë dhe kjo e bëri të vështirë ta pëlqente atë. Nuk kam nevojë që personazhet të jenë të pëlqyeshëm, por kam nevojë që ata të mos jenë të pasjellshëm. Gjithsesi, unë mendoj se ajo që po them është se nëse jeni kurioz për këto libra, futuni. Dhe lërini pritjet të palosura me kujdes me peshqirin tuaj në buzë të pishinës 🌊 Deri në pranverë Arti në Natyrë [ID: dora e bardhë mban Dimrin para qiellit me re]

Komente të lidhura me librat