✨ Rishikim Man Njeriu me pëshpëritje ~ Alex North Kjo mund

✨ Rishikim Man Njeriu me pëshpëritje ~ Alex North Kjo mund

19.9.2021, 9:52:40 e paradites
✨ Rishikim Man Njeriu me pëshpëritje ~ Alex North Kjo mund të jetë paksa e paqartë, është e vështirë të bësh komente thriller të krimit pa spoiler 😅 Pas vdekjes së gruas së tij, Tom dhe djali i tij Jack lëvizin qytetet për të filluar nga e para. Vite më parë kishte një vrasës serik në qytet që vriste fëmijë dhe u tha se ata dëgjuan pëshpëritje para se të merreshin. Tani një djalë është zhdukur dhe Jack fillon të dëgjojë pëshpëritje. Një gjë që kisha dëgjuar për këtë është sa mërzitëse ishte. Nuk e gjeta aq keq personalisht, dhe normalisht frikësohem lehtë. Mund të ketë të bëjë me atë se si ndihesha në atë kohë. Ende mund ta lexoja natën që është një plus i madh !! Edhe pse ka diçka vërtet tmerruese për fëmijët në tmerre - ka një temë të mbinatyrshme në të gjithë dhe pyes veten nëse kjo është arsyeja pse nuk e kam gjetur atë aq të frikshme sa kam menduar se do ta bëja Shkrimi ishte fenomenal, normalisht garoj nëpër thriller sepse dua të di se çfarë ndodhi me Whisper Man nuk doja ta bëja këtë. E shijova shkrimin dhe mendoj se ishte gjatësia perfekte. Personazhet ishin të besueshëm, dhe disa nga komploti zemërthyer. Duhet aftësi që një thriller të më investojë emocionalisht në personazhe. Nuk jam i sigurt nëse do të kishte një kthesë të madhe, për mua nuk kishte, por nuk kishte nevojë për të. Shkrimi ishte aq i mirë. Dhe nuk u zhgënjeva se si përfundoi ashtu siç jam në disa përfundime të tjera në zhanre të veçanta. Në përgjithësi, ju rekomandoj ta zgjidhni këtë! Mezi pres të lexoj më shumë nga veprat e North! Unë e lexova këtë si pjesë të #pagespawsandpours Zgjedhja e shtatorit. Ishte aq mirë të bëja një bisedë për librin, nuk kam qenë kurrë pjesë e një klubi librash më parë. Lexoni nëse ju pëlqen: krimi i ngadalshëm i djegies, ndërtimi i botës atmosferike nje faleminderit te madh per @pages .me.del që ma dhurove këtë!

Komente të lidhura me librat