🎉 1500 weggeefactie Ik ben zo blij dat ik mijn account 4

🎉 1500 weggeefactie Ik ben zo blij dat ik mijn account 4

4-9-2021 03:12:24
🎉 1500 weggeefactie Ik ben zo blij dat ik mijn account 4 maanden geleden heb aangemaakt en ik kan niet geloven dat er meer dan 1500 van jullie mij volgen en met me communiceren! Om dit te vieren, het vakantieweekend en het begin van september (wat toevallig mijn verjaardagsmaand is 🤪) wint één winnaar een boek (tot $ 25) van hun Amazon/ThriftBooks-verlanglijstje (of vertel me gewoon een boek dat je wilt als je hebt geen van die verlanglijstjes). Binnenkomen: 🎉Volg mij 🎉 Like en bewaar dit bericht 🎉 Reageer op het boek waar je deze maand het meest naar uitkijkt en tag twee booksta-buddies 🎉 Voor een extra deelname, deel het in je verhaal en tag mij! Details: 🎉 Moet 18 + zijn 🎉 Alleen VS 🎉 Amazon/ThriftBooks-verlanglijstje in bio of deel het met mij, of stuur me gewoon het boek dat je wilt. 🎉Zorg ervoor dat u uw adres met mij deelt. Niet aangesloten bij Instagram, Amazon of ThriftBooks. Giveaway sluit maandag 9/6 om 17.00 uur pst, ik zal de winnaar die avond op de hoogte stellen via verhaal en dm. Mijn pup Abbey en ik zijn zo dankbaar voor deze gemeenschap en dankbaar voor jullie steun!!

Gerelateerde boekrecensies